Bilforsikringer – hvor meget kan jeg spare?

Vi har fået et spørgsmål desangående bilforsikring. Karsten har haft det samme forsikringsselskab igennem en årrække. Nærmere bestemt 6 år. Lige som de fleste andre har han bare lade forsikringerne køre igen og igen. Fra tid til anden har han selvfølgelig set at der er penge at spare i avisoverskrifter og lignende, men i sidste ende ikke fået gjort noget ved det.

Nu vil Karsten gerne høre om hvor høj grad det kan svare sig at bruge nogle timer på at ringe til forskellige forsikringsselskaber, for at høre hvor meget han kan spare ved at skifte.

Gode nyheder

Karsten er en del af en familie, hvor de ejer to biler, og her er der virkelig gode nyheder. For familier, er der overraskende mange penge at spare ved at skifte forsikringsselskaber, og specielt i forhold til bilforsikring kan der være mange penge at spare. Mange kan her alene spare mere end 2000 kr om ÅRET! 2000 kr som Karsten hvert eneste år igen og igen kan bruge på meget sjovere ting end forsikring. Hvis man går ud og får tilbud på alle sine forsikringer, så er vi overbevist om at der er en stor sandsynlighed for at Karsten og familien snildt kan spare mere end 3000 kr om året. Hvis det bare er nogle år siden at man har skiftet forsikringsselskab, så er der nemlig gode muligheder for at finde et sted der er billigere.

Billig bilforsikring

Karsten fortæller os efter vi har snakket med ham, at han går i gang med det samme, og gælder sig til at have flere penge til årets udlandstur. Hvis du lige som Karsten godt kunne tænke dig at have mere mellem hænderne til rejser eller lignende, så kan du gå i gang med et tjek af din forsikring her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *