Få hjælp til at spise sundere

Vi ved det jo alle samme godt, men det gør det ikke nødvendigvis nemt. Det jeg snakker om er at spise varieret. Spiser du varieret med masser af forskellige fødevare fra de forskellige fødevarergrupper, så kan det ikke gå helt galt. Vi som mennesker vil dog gerne have det nemt, og vi ender derfor let med at lave det samme mad som vi plejer. Det bliver derfor ikke helt lige så varieret som vi egentlig burde.

Jeg vil her kommer med et tip som har hjulpet mig en masse med at variere min aftensmad fra uge til uge. Måltidskasser! Med en måltidskasse en gang om ugen, som giver nye spændende råvarer og opskrifter til hvordan vi nemt kan lave noget nyt og lækkert aftensmad, så har vi fået en mere varieret madvane. Og det bedste ved det er at vi både spare tid og at det faktisk slet ikke er så dyrt!

VI får aftenmad leveret til to dage, og selvom vi så stadig selv skal finde på aftensmaden 5 andre dage i ugen, så har det gjort en masse ved vores kost. Det er selvfølgelig svært at måle på, men jeg er ganske overbevist om at vi lever meget sundere end vi gjorde førhen. Tak til måltidskasser.com for at give os en nem vej til at finde ud af hvor vi kunne finde nogle lækre af slagsen, for der er faktisk overraskende mange forskellige typer af måltidskasser som man kan vælge imellem. Med det mener jeg kategorier af mad, så der er lidt for en hver smag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *