Gamer stole messe i Herning messecenter

Som inkarneret gamer entusiast har jeg tidligere berørt, at man sidder foran computeren rigtig mange timer og hvilke konsekvenser et for stillesiddende arbejde foran computeren kan medføre. For at alle gamere rundt omkring i det danske land ikke skal døje med ondt i ryggen, har jeg derfor skrevet en lille e-bog om en hvad en god gamer stol er. Jeg vil nedenstående beskrive, hvilke erfaringer jeg har gjort og forklare, hvordan du sidder ordentligt på din gamer stol.

Når du som gamer spiller computer, er det vigtig at du slapper af i nakken. Det er også vigtig, at ryggen er ret hvilet og helt tilbage mod ryglænet. Skærmen skal sidde midt ud for dine øjne. Hvis du tænker over nogle af disse ting, så er du rigtig godt på vej. Husk endelig også at skifte fra siddende til stående stilling ind imellem.

gamer stole Danmark

Hvorfor skal du købe en gamer stol til din computer?

Ja hvorfor er det vigtigt at sidde godt? Det er det, fordi du ikke skal have ondt i ryggen. Ikke alene skal gamer stolen være god at sidde på, den skal også være ergonomisk støttende for dig når du nu bruger så meget tid på stolen.

Af gode gamer stole kan jeg anbefale en del. Bl.a. den sorte Xcko der giver en maksimal support når du gamer i længere perioder. Denne gaming stol kan f.eks. låse i ryggen, så du får den allerbedste position når du sidder med dit headset og gamer-mus i hånden og spiller ved din computer.

Xcko gamer stolen har følgende specifikationer: Tilt funktion, ryggen kan låses til den ønskede position, ekstra lændestøtte til ryggen, sammenklappelige armlæn.

DXRacer gaming stol. Er den noget værd? Det korte svar er ja. Lad mig redegøre hvorfor. DXRacer BOSS stolen er f.eks. en majestætisk og nærmest kongelig gamer stol, den er også i den dyre ende af gaming udvalget. Komforten er god, og det er som at kører i en Ferrari bil. I går spillede min fætter f.eks. Call of Duty i stolen i 8 timer i træk. Gaming stolen er lavet af PU læder, og der følger endvidere ekstra puder med til den. Stolen kan holde til 200 kilo. Så selv de store gamer konger kan få en ordentlig spiller på sådan en stol.

Arozzi Monza gaming stolen er også et godt valg, og denne stol har ligeledes en fantastisk komfort. Den er noget billigere en DXRacer BOSS stolen, men er meget støttende for hele din krop. Stolen er lavet i syntetisk PU læder, så den ikke slides nemt og samtidig er den nem at rengøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *